Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шаповалова, А. Л. | ua |
dc.contributor.author | наук. керівник: Русакова, М. Ю. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-11-22T09:36:22Z | |
dc.date.available | 2024-11-22T09:36:22Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Шаповалова А. Л. Вплив мікробіоти шлунково-кишкового тракту на стан нервової системи людини / А. Л. Шаповалова, М. Ю. Русакова // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня [електронне видання] : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Ю. Л. Курака, Одеса, 25–26 квітня 2024 року : тези доп. – Одеса : ОНМедУ, 2024. – С. 29–30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16157 | |
dc.description.abstract | Мікробіота шлунково-кишкового тракту – це сукупність мікроорганізмів, які впливають на різні процеси, які відбуваються в організмі людини. У кожної здорової людини склад мікробіоти різний, але на 3\4 подібний. А відхилення складу від норми призводить до появи патологічних станів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | мікробіота шлунково-кишкового тракту | uk_UA |
dc.subject | стан нервової системи людини | uk_UA |
dc.subject | кишково-мозкова вісь | uk_UA |
dc.subject | сигнальні молекули | uk_UA |
dc.title | Вплив мікробіоти шлунково-кишкового тракту на стан нервової системи людини | uk_UA |
dc.type | Article | en |