dc.contributor.author |
Шаповалова, А. Л. |
ua |
dc.contributor.author |
наук. керівник: Русакова, М. Ю. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-11-22T09:36:22Z |
|
dc.date.available |
2024-11-22T09:36:22Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Шаповалова А. Л. Вплив мікробіоти шлунково-кишкового тракту на стан нервової системи людини / А. Л. Шаповалова, М. Ю. Русакова // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня [електронне видання] : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Ю. Л. Курака, Одеса, 25–26 квітня 2024 року : тези доп. – Одеса : ОНМедУ, 2024. – С. 29–30. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16157 |
|
dc.description.abstract |
Мікробіота шлунково-кишкового тракту – це сукупність мікроорганізмів, які впливають на різні процеси, які відбуваються в організмі людини. У кожної здорової людини склад мікробіоти різний, але на 3\4 подібний. А відхилення складу від норми призводить до появи патологічних станів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
мікробіота шлунково-кишкового тракту |
uk_UA |
dc.subject |
стан нервової системи людини |
uk_UA |
dc.subject |
кишково-мозкова вісь |
uk_UA |
dc.subject |
сигнальні молекули |
uk_UA |
dc.title |
Вплив мікробіоти шлунково-кишкового тракту на стан нервової системи людини |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |