Аліментарна концепція розвитку хвороби Паркінсона

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коршевнюк, А. О. ua
dc.contributor.author наук. керівник: Вастьянов, Р. С. ua
dc.date.accessioned 2024-11-22T07:13:14Z
dc.date.available 2024-11-22T07:13:14Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Коршевнюк А. О. Аліментарна концепція розвитку хвороби Паркінсона / А. О. Коршевнюк, Р. С. Вастьянов // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня [електронне видання] : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Ю. Л. Курака, Одеса, 25–26 квітня 2024 року : тези доп. – Одеса : ОНМедУ, 2024. – С. 25. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16149
dc.description.abstract Нещодавно з’явилися докази, що мікробіота кишківника суттєво впливає на функціонування нервової системи. Вісь мікробіота-кишківник-мозок включає ЦНС, нейроендокринну та нейроімунну системи, симпатичну і парасимпатичну частини автономної нервової системи і мікрофлору кишківника. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject хвороба Паркінсона uk_UA
dc.subject аліментарна концепція розвитку uk_UA
dc.subject мікробіота кишківника uk_UA
dc.subject нейродегенеративні захворювання uk_UA
dc.title Аліментарна концепція розвитку хвороби Паркінсона uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу